Inschrijven

Datum en locatie
8 maart & 9 maart 2016 | Nyenrode Business Universiteit te Breukelen.

De masterclass start op dinsdag 8 maart om 9.00 uur, vanaf 08.30 uur staat er koffie/thee met iets lekkers voor u klaar. Het programma is op woensdag 9 maart omstreeks 17.00 uur afgelopen. De masterclass is inclusief koffie/thee, lunch, diner en een overnachting (8 maart).

Voor wie?
Als deelnemer van de Masterclass staat u in de schoenen van een van deze vier functionarissen: sales manager, supply chain manager, inkoop manager of finance manager. Deze masterclass is bedoeld voor iedere manager die meer inzicht wil krijgen in de financiele consequenties van management beslissingen die vanuit deze rollen worden genomen en de impact daarvan op de fysieke en financiele supply chain.

Deelname tarief masterclass
€ 2.195,- per persoon (excl.btw). Indien u zich met meerdere personen aanmeldt, ontvangt u € 100,- korting per persoon. Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.  

Vragen?
Heeft u vragen over de masterclass? Dan kunt u bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e- mail naar alettamartens@vakmedianet.nl.

PE-uren
De masterclass Financial Supply Chain levert de deelnemers 15 PE-uren op (Code voor de opleiding = 71439). U kunt in het inschrijfformulier aangeven dat u hier gebruik van wilt maken.

Annuleren alleen schriftelijk
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot drie weken voor aanvang van de dag, dan brengen wij € 250,- (excl. btw) in rekening. Meldt u zich binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag in rekening te brengen.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.